Selasa, Februari 11, 2014

BEDUNG BAYI COTTON FLANNEL PALING MURAH!

Salam untuk semua,

(UPDATE PADA 1/10/2016 - whatsapp 0173416762 untuk corak terkini)

Sekarang ni stok bedung bayi cotton flannel tinggal lagi 22 helai @ 26/4/14  untuk cotton flannel bercorak dan 2 helai untuk cotton flannel plain warna putih .


Saya memang berhajat untuk menjual kesemuanya dan hentikan terus bisnes bedung ni. Tak pasti lagi henti sementara atau stop selamanya.


Di bawah ni gambar stok bedung yang masih ada di dalam simpanan saya.




Gambar 1 = 6 helai

Gambar 2 = 2 helai

Gambar 3 = 4 helai

Gambar 4 = 2 helai

Gambar 5= 3helai

Gambar 6 = 1 helai

Gambar 7 =DAH HABIS!

Gambar 8 = 1 helai

Gambar 9 = 2 helai

Gambar 10 =  1helai

Gambar 11 = DAH HABIS!

Gambar 12 = DAH HABIS!


HARGA COTTON FLANNEL BERCORAK:

                RM11 +KOS POSLAJU RM6 untuk 1 helai = RM17

               RM 33+KOS POSLAJU RM9 untuk 3 helai = RM42

               RM 55  + KOS POSLAJU RM13 untuk 5 helai =RM68

               RM110+ KOS POSLAJU RM18  untuk 10 helai = RM128


Manakala untuk cotton plain warna putih, harga RM 18 untuk 2 helai. Kos poslaju RM7.
RM25 TERMASUK KOS POSLAJU.


Gambar 13 = 2 helai
Harga yang saya tawarkan adalah antara yang termurah malahan mungkin paling murah di dalam pasaran online.


Mungkin ada yang nak beli untuk bisnes, rasanya harga ni agak berbaloi kerana saya tengok kebanyakkan harga online sekitar RM16 ke atas.

***Saya hanya membuat pengeposan sehari selepas bayaran dibuat memandangkan saya bekerja sepenuh masa. Pengeposan akan dilakukan setiap pagi jam 8.30.


Untuk membuat pesanan:


Whatsapp 017-3416762

   
     
Terima kasih.

3 ulasan:

anajingga berkata...

comel2 fabriknya...singgah sini cuci mata..

Tanpa Nama berkata...

mcm mna nk oder sis?

Ayunie berkata...

ade lg ke stok bedung ni sis?mcm mane nk order?thx

Catat Ulasan